facebook facebook facebook

ÖNCELİKLİ AŞILANMA HAKKI, AVUKAT HAKKIDIR. 40 YAŞIN ALTIDAKİ AVUKATLAR COVİD 19 AŞISINI ÖNCELİKLİ OLARAK YAPTIRTMAYA BAŞLADI.

TBB Avukat Hakları Merkezinin "Öncelikli Aşılanma Hakkı, Avukat Hakkıdır" diyerek başlattığı girişim sonucunda, avukatlar Covid 19 öncelikli aşı grubu içerisine alınmış ve ilk etapta 40 yaş üzerindeki avukatların aşılanması tamamlanmıştı.

Öncelikli aşılanma hakkımızın alınabilmesı için 2020 yılından itibaren yürütülen mücadele hakkında mesleki kamuoyumuz tarafımızca bir duyuru ile bilgilendirilmiştir.

Duyurumuz için aşağıdaki linke tıklayınız.

http://ahm.barobirlik.org.tr/haber/20210505_1.html

Avukatların Hakim ve Savcılarla aynı anda öncelikli aşılanma hakkını kazanması avukatların yaşam ve hasta haklarının korunması ve avukatlık mesleğinin yargının kurucu unsuru olduğunu tespit etmesi açısından büyük önem arzetmektedir.

Öncelikli aşılanma hakkımızın 40 ysş altındaki avukatlar için de hayatangeçtiğine ilişkin TBB duyurusu için aşağıdaki linke tıklayınız

https://www.barobirlik.org.tr/Haberler/yas-siniri-olmaksizin-tum-avukat-meslektaslarimiz-asi-programina-dahil-edilmistir-81802

Mesleki Kamuoyumuzun bilgisine saygıyla sunarız.

TBB Avukat Hakları Merkezi